Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

waar staat cc voor

Bij het versturen van een e-mail zal je meestal verschillende mogelijkheden hebben voor het ingeven van adressen. De kubieke centimeter of cm³ ook wel afgekort cc van het Engelse cubic centimetre is een inhoudsmaat.

Twitter
Twitter

De eenheid is liter of cc 1 liter 1000 cc.

. Wat is cc-capaciteit. Dit staat voor Carbon Copy. 0785 x boring² x slag x het aantal cilinders. 29 oktober 2021 danna.

De kubieke centimeter of cm³ ook wel afgekort cc van het Engelse cubic centimetre is een inhoudsmaat. Een variant hierop is de blind carbon copy bcc of BCC waarbij de geadresseerden elkaars e-mailadres niet zienDe naam komt van het carbonpapier waarmee bij schrijven tekenen of typen op een vel papier. Klik met de rechtermuisknop op een bericht in uw postvak of in een ander e-mailmap en selecteer regels. De cc wordt vaak gebruikt om de cilinderinhoud van een verbrandingsmotor aan te geven.

Indien u liever om welke reden dan ook op voorhand een waardebepaling krijgt dan ontvangen wij graag van u een lijst enof fotos van het te verkopen materiaal en dit kan via. U kan uw lijsten ook per post opsturen. Ccs worden gebruikt in brieven en e-mails. Rob Kruijer 08-08-2017 Bij mijn Email heb ik ineens geen balk meer met CC en BCC.

De afkorting cc staat voor carbon copy of ook wel copie conforme. Waar Staat Cc Voor In Mail. Whatsapp 0032 0 486830152. Outlook stelt automatisch voor om een regel te maken op basis van de afzender en de geadresseerden.

Waar staat cc voor brommer. Wat betekent cc en pc. Waar Staat Cc Voor In Mail. Cc of CC letterlijk carbonkopie is een Engelse term die gebruikt wordt in het e-mailverkeerHet betekent dat iemand een kopie van een bericht krijgt.

TV en tijden etappe 6 Vuelta a España 2022 Donderdag staat de eerste echte bergetappe van de Vuelta a. Een variant hierop is de blind carbon copy bcc of BCC waarbij de geadresseerden elkaars e-mailadres niet zienDe naam komt van het carbonpapier waarmee bij schrijven tekenen of typen op een vel papier. In de CC kunnen alle ontvangers elkaars namen zien. Voor een bromfiets max 499 cc of motorfiets in Nederland altijd meer dan 499 cc maar ook voor een auto bij.

Selecteer een van de opties. Waar staat de afkorting cc voor. - 30 oktober 2016 u2014 heb je op enig moment gezien dat cc graag ondertitel ontving op fotos overgebracht naar facebook flickr en. Als een motor een inhoud heeft van bijvoorbeeld 1000cc of 1000 Kubieke Centimeter dan is de inhoud van die motor 1 Liter.

In de Leiderstrui vertelt u meer over waar en hoe laat u kunt inschakelen om niks te missen. U kunt deze regel rechtstreeks vanuit een bericht aanmaken dat u al hebt ontvangen. De cilinderinhoud speelt een rol bij de wettelijke definiëring van de bromfietsbromscooter 50 cc en de motorfiets 125 cc voor categorie A2. Indien je expliciet wilt aangeven dat je een kopie naar iemand anders.

Met YouTube kunnen videomakers hun videos markeren met een Creative Commons CC BY-licentie. Creative Commons-licenties bieden makers van inhoud een standaardmanier om iemand anders toestemming te geven om hun werk te gebruiken. Ze dienen om andere personen dan de geadresseerde op de hoogte te brengen of te houden zonder dat van hen wordt verwacht dat ze iets doen of op het bericht reageren. Als je je video hebt gemarkeerd met een CC BY-licentie.

Cc staat volgens sommige naslagwerken voor copie conform in de officiële spelling eigenlijk kopie conform volgens andere voor carbon copyVolgens de Fransen is cc een afkorting van copie conforme en volgens de Britten en Amerikanen van carbon copy. Dit staat voor Carbon Copy. Waar staat Cc voor op Youtube. What is the CC logo stand for.

CC werd in 1977 opgericht. De betekenis is in afschrift gestuurd aan. Naar of To CC en BCC zal je meestal zien staan. De term cc staat voor Kubieke Centimeter of gewoon cm³ wat een metrische eenheid is om de capaciteit of het volume van de motor te meten.

Ook onthoudt hij de verzonden mailadressen niet meer zodat ik er niet op kan klikken als ik weer een nieuw mailtje wil versturen. Waar staat cc voor in ml. Men kan elkaar dus niet zien. Zet u die allemaal bij Aan dan zijn de adressen ook allemaal beschikbaar voor eventuele verspreiders van spam in de groep ontvangers.

Gebruik BCC ook als de groep ontvangers groot is. U kunt cc in. De waarde is gelijk aan 10 6 kubieke meter m³ of 1 milliliter ml. U moet dus BCC gebruiken waar de B staat voor blind.

Gelden de grondslagen voor de oprichting vandaag ook nog. Voor copie conform of voor carbon copy. De Naar zijn de gewone ontvanger s dit is wat je normaal gebruikt. De cilinderinhoud kan worden berekend volgens de formule.

Willen ontvangers de mail beantwoorden dan krijgt alleen de verzender dat bericht.

Taal Verkennen Thema 2 Pdf Onderwijs Portfolio Taal Onderwijs
Taal Verkennen Thema 2 Pdf Onderwijs Portfolio Taal Onderwijs
Pin Van Joren Vranckx Op The Best Grappige Teksten Inspirerende Citaten Ware Woorden
Pin Van Joren Vranckx Op The Best Grappige Teksten Inspirerende Citaten Ware Woorden
80 Of Organizations Have Culture Challenges Agilitrix Com Michael Sahota Organization Development Organizational Behavior Agile
80 Of Organizations Have Culture Challenges Agilitrix Com Michael Sahota Organization Development Organizational Behavior Agile
Pin Page
Pin Page
Vierpoot Sjorring
Vierpoot Sjorring

Posting Komentar untuk "waar staat cc voor"